Murermester Kristian Sommer ApS

Epoxy Gulv Specialist

Epoxy Gulv

Epoxy gulv er en bred betegnelse for mange af nedenstående gulvtyper, der alle kan anvendes til flere forskellige formål, såvel industri som privat. Det er nemt at vedligeholde og slidstærkt, derfor vælges dette gulv ofte i industriel sammenhæng. Gulvet fås i næsten alle farver, hvilket giver spændende muligheder for et unikt resultat hver gang. 

Epoxy gulvet kan laves både som mat og i højglans, og vi rådgiver gerne om, hvad der er bedst at vælge i jeres specifikke tilfælde, idet der kan være visse ting at tage højde for, når man eksempelvis vælger højglans. Lysindfaldet i en bolig kan have afgørende betydning for, om det er hensigtsmæssigt med højglans, da gulvet reflekterer lyset. 

Kontakt os og hør mere om mulighederne. 

Metallic Epoxy Gulv

Metallic Epoxy har alle de samme egenskaber som et almindeligt epoxy gulv, men det særlige ved dette er, som navnet beskriver, at overfladen får et metallic-look. 

Som vist på billederne kan man både vælge en højglans overflade eller en mat overflade, hvilket giver 2 meget forskellige look. 
Der kommer yderligere meget mere spil i gulvet, når man vælger metallic fremfor almindelig Epoxy, fordi farvepigmenterne er større. 

Vi anbefaler dette gulv til alt fra butikker til private hjem, eksempelvis i badeværelser, halls og garager. 

 

ComfortFloor | Epoxy Gulv

Sika ComfortFloor® er et blødere gulv end epoxy gulv. Det er lavet med en elastisk belægning, som gør det komfortabelt at træde på og det giver en god akustisk i rummet. Sika ComfortFloor® er mere end bare et gulv – her kan fantasien få frit spil idet Sika ComfortFloor® forsyner hjemmet/kontoret med et fuldstændig fugefrit gulv i en hvilken som helst farve.
Gulvet er nemt at holde rent, modstandsdygtigt over for møbler og gangtrafik samtidig med, at det er blødt og komfortabelt. Der kan siges meget om gulvene, men kig med her…

Læs mere om Sika ComfortFloor® i brochurene nedenfor:

Poleret Beton

HTC Superfloor ™ finish kan udføres på såvel eksisterende betongulv som nye. Ønsker man denne finish på et eksisterende gulv afhænger det endelige udseende af, hvordan betongulvet en gang blev fremstillet med hensyn til cementens farve, typen og mængden af ​​aggregat.

Poleret beton er blevet en populær løsning til både kontormiljøer, haller og i private hjem. Se hvordan det sig ud i praksis på billederne eller læs mere om denne type gulv i brochuren nedenfor.

 

Microcement

SikaDecor®-801 Nature er en dekorativ farvet microcement, der følger den nyeste trend inden for gulve og vægge. Effekten der opnås er nærmest kunstnerisk og gulvet eller væggen får et unikt og stærkt udtryk, og bliver en aktiv del af indretningen.
Uanset om det er til privat beboelse, butik eller institutionelle bygninger med let påvirkning, så vil SikaDecor® imponere med sit udseende og sine egenskaber.

Som vist på billederne kan microcement også bruges på bordplader, hvilket kan give en kedelig træbordplade til et moderne stenplade look.

PurCem gulve

Dette industrielle gulvsystem er en absolut top performer. Polyuretan cementsystemet Sikafloor® PurCem® kombinerer de mest krævende egenskaber herunder trykstyrke, slagfasthed, aggressive kemikalier og termisk chok. De er nemme at vedligeholde og fuldstændigt pålidelige, hvilket gør dem til det perfekte valg i områder, hvor både renhed og holdbarhed er afgørende. Findes i forskellige skridhæmmende teksturer, både i mat og glansfuld finish.

ANBEFALEDE MILJØER

  • Byggerier og fødevarer -forarbejdningsområder.
  • Storkøkkener.
  • Kolde rum fx. lager.
  • Hårdt belastede forarbejdningsområder, især vådeprocesser.

Color kvarts gulve

Mere info følger 🙂

Design gulve

Mere info følger 🙂

Parkering

Mere info følger 🙂

Har du lyst til at høre mere?

Luk menu