Murermester Kristian Sommer ApS

Poleret betongulve

Vi er specialister i lægning af poleret betongulve og kører i København og på hele Sjælland. Poleret beton er særligt anvendt i store haller, kontormiljøer, butikker og lignende, og giver et helt særligt udtryk til et lokale. Vi er fleksible i forhold til arbejdstider sådan at du ikke behøves at holde din forretning lukket i længere tid end højst nødvendigt. Vi er eksperter i polerede betongulve og leverer altid professionelle resultater til vores erhvervskunder. Så skal du have lagt et poleret betongulv så kontakt os i dag, og hør nærmere om vores løsninger. 

Kontakt os i dag og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde dig. Ring på 20 86 80 39

Moderne betongulv med poleret beton finish

HTC Superfloor finish kan udføres på såvel eksisterende betongulve som nye. Ønsker man denne finish på et eksisterende gulv afhænger det endelige udseende af, hvordan betongulvet en gang blev fremstillet med hensyn til cementens farve, typen og mængden af aggregat. Med en poleret beton finish får du et moderne udtryk med, som giver et kraftfuld førstehåndsindtryk når du træder ind i lokalet. Således stjæler et poleret betongulv ikke din opmærksomhed, som eksempelvis andre gulve ville, men bidrager til at fremhæve lokalets andre karakteristika.

Vi udfører poleret beton i mange sammenhænge bl.a. i:

  • Kontormiljøer
  • Haller
  • Museer
  • Butikker
  • Atriummer
  • og andre lignende lokaler...

Se hvordan poleret beton tager sig ud i praksis på billederne.

Vi er specialister i udførsel af poleret betongulve

Vores team af dygtige håndværkere hos Kristian Sommer Epoxy, har gennemgået et special kursus i udførsel af poleret betongulve. Derfor er du ikke i tvivl om at din virksomhed for kvalitet for penge når i samarbejder med os om opgaven. Som specialister har vi prøvet det meste og kan etablere poleret betongulve på meget store arealer. Vi er dygtige til at rådgive dig omkring dine ønsker med et poleret betongulv og sparrer gerne med din virksomhed om hvordan vi opnår lige netop det resultat du ønsker. Med et poleret betongulv fra Kristian Sommer Epoxy kan du være sikker på at du får kvalitet for pengene når vi er færdige med projektet. 

Få en holdbar løsning med et poleret betongulve

Søger du udover en flot løsning også et gulv, som vil kunne holde mange år frem i tiden og som kan tåle tung belastning hverdag, så kommer du langt med et poleret betongulv. Udover at være dekorativt på områder, hvor mange mennesker færdes samtidig, så holder det også til tungere maskintrafik i lagerhaller og lignende.

Kontakt os i dag og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde dig. Ring på 20 86 80 39

Har du lyst til at høre mere?

Luk menu